Hlavní obsah

Poletíme? Banjo punk a turbošansón míří do Vsetína

Novinky, Klára Blažková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká kapela Poletíme? vyráží na klubové turné. V pátek 15. března nevynechá ani malý sál vsetínského domu kultury, kde vystoupí od 19.00 hodin

Foto: Promo Poletíme?

Pulzující banjo punková smršť, která chytne a nepustí!

Článek

Kapela Poletíme? bezpečně, ale jistě letí k pomyslné špičce české hudební scény. V roce 2018 vydali novou desku „Chce to hit!", se kterou vyráží na turné. Jejich koncerty dýchají barevnou náladou, svižnou rytmikou a tanečními kreacemi publika.

Kapelníkem, zpěvákem, textařem a zásadní osobností kapely je charismatický výtvarník Rudolf Brančovský. Ten je také téměř výhradním autorem repertoáru pro nové album, které tentokrát vzniklo ve studiu Davida Kollera v Mikulově se zvukovým mistrem a producentem Jiřím Topolem Novotným.

I vy se budete smát, výskat, tančit nebo vám přeběhne mráz po zádech, když v písni pojmenují váš problém. Kladou totiž důraz na vtipné, poetické a přímočaré texty. S nimi se rozhodně nudit nebudete, už jen pro to netradiční nástrojové obsazení, se kterým kapela zvládá výtečně punk stejně jako jazz.

Předprodej vstupenek probíhá na pokladně kina Vatra a on-line na www.dkvsetin.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám