Hlavní obsah

Polabské vánoční trhy se v Lysé nad Labem uskuteční už pošestnácté

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Polabské vánoční trhy v Lysé nad Labem si za dobu své existence - konají se již pošestnácté - vybudovaly pověst jedněch z nejlepších předvánočních prodejních akcí v republice. Trhy jsou doprovázené pestrým doprovodným programem.

Článek

Polabské vánoční trhy v Lysé nad Labem jsou letos připraveny přivítat návštěvníky od pátku 17. do neděle 19. prosince - brány trhů budou otevřeny od 9 do 17 hodin.

Za dobu svého pořádání si trhy v Lysé vybudovaly pověst jedněch z nejlepších předvánočních prodejních akcí v republice. Podle  odhadu je navštíví kolem padesáti tisíc lidí. Trhy jsou doprovázené pestrým doprovodným programem.  

Zlaté trhy pořádané v sobotu 18. prosince budou oživeny od 14 hodin vystoupením Aerobic teamu z Lysé nad Labem. Rovněž se představí Aerobik Semice a taneční Easy Dance Nymburk. Na závěr adventních trhů je letos připraven slavnostní ohňostroj.

V průběhu trhů jsou připraveny ochutnávky lahůdek a nápojů pro vánoční stůl od českých výrobců. Prodávat se zde budou výrobky s národní značkou kvality potravin Klasa, v akci bude také trh uměleckých řemesel.

Reklama

Výběr článků

Načítám