Hlavní obsah

Plzeňský A. C. W. Saloon pořádal Velmi velkou zpívanou

Novinky, Marek Velebný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 2. února večer se v plzeňském A. C. W. Saloonu, westernové hospůdce, konala další velká zpívaná, kterou připravili hudebníci Petr Soukup s Martou Janečkovou.

Foto: Marek Velebný

Marta Janečková

Článek

Plzeňský westernový podnik, A. C. W. saloon pořádal další ze svých akcí bohatého doprovodného programu. V sobotu 2. února večer to byla Velmi velká zpívaná s podtitulem "Ještě větší než obvykle".

Hráli a zpívali alternativní hudebníci jako kapela "Čáry Máry" Marty Janečkové. Později se k Martě Janečkové přidal i Petr Soukup (mj. s písní Jen pár minut) a také písničkář Michal "Willie" Sedláček.

Ve vystoupení Michala Sedláčka zaujalo zvláštní hudební zpracování a interpretace slavné básně Manon, kterou zahrál a zazpíval ve stylu blues nebo rock and rollu. Jako při podobných country bálech nebo zpívaných, které pořádá A. C. W. Saloon, tentokrát akcí opět provázel hudebník a moderátor Petr Soukup. Mj. uvedl zábavné soutěže pro návštěvníky zpívané, kterých se sešla velká řada - zaplnili celý podnik a během večera stále přicházeli další.

Reklama

Výběr článků

Načítám