Hlavní obsah

Písničkář Jaroslav Hutka se vrací do Olomouckého kraje se svými vánočními koncerty

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po úspěšném květnovém olomouckém koncertu k 70. životnímu jubileu se Jaroslav Hutka vrací koncertovat do svého rodného kraje. Tentokrát se bude jednat o tři exkluzivní vánoční koncerty.

Foto: Milan Papežík - M.P. Production

Jaroslav Hutka na svém květnovém vystoupení v Olomouci

Článek

Známý český písničkář letos oslavil své sedmdesátiny, ale jeho elán by mu mohli leckteří mladší jen závidět. Během svých skoro tříhodinových koncertů je pohotový a hýří vtipem a dobrou náladou. V dobré fyzické a psychické kondici ho drží také jeho mladší přítelkyně Magdalena, se kterou má rok a půl starou dceru Theodoru.

Tentokrát se bude jednat o tři exkluzivní vánoční koncerty, na kterých vedle Hutkových neznámějších písní "Náměšť" a "Havlíčku, Havle" zazní také staré a neznámé moravské posvátné a vánoční balady.

Vánoční koncerty Jaroslava Hutky:

17.12.2017 PŘEROV / Divadelní V.Klub

18.12.2017 OLOMOUC / U-klub

19.12.2017 ŠTERNBERK / Hrad Šternberk (Hodovní sál)

Jaroslav Hutka se narodil v olomoucké Vile Primavesi, která byla jeho rodině zabrána. O svém dětství a vyrůstání v Olomouci povypráví a publikum provede svým životem. Dojde také na veselé historky z exilu, který prožil v Nizozemsku. O vtipné a úsměvné příběhy nebude rozhodně nouze.

Reklama

Výběr článků

Načítám