Hlavní obsah

Pardubický klub Ponorka ožije punkrockem

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Večer plný nejen punkrocku zažije v sobotu 16. dubna pardubický klub RC Ponorka, kam zavítá pětice pořádně našlápnutých kapel.

Foto: Matěj Sládek

DCRadio

Článek

Akce je požádána k příležitosti dvou let fungování kapely Limited Edition. Tahle banda mladých floutků z Holic se dala dohromady v patnácti letech a už od začátku všem dokazovali, že to myslí opravdu vážně a dovedou to pořádně rozjet. Za dobu působení na hudební scéně si stihli zahrát už s kapelami jako Zakázaný Ovoce, Prague Conspiracy, Kurtizány z 25. Avenue nebo belgickými Sky In Motion. 

Samozřejmě nebudou chybět ani parťáci Rogers z Chrudimi, kteří se s Limited Edition vzájemně podporují od úplného začátku.

Až z dalekého Děčína dorazí největší pecka večera, vycházející hvězdy emopunku DCRadio. Tihle kluci si do Pardubic odskočí z právě probíhajícího turné s kapelou Desort, aby svojí nadupanou show představili i v Ponorce. 

Těšit se můžete i na tvrdší muziku v podaní Glad For Today z Hradce Králové a pohodový punkrock s harmonikou přidá domácí partička Na Rovinu!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám