Hlavní obsah

Pamětníci z Mnichova Hradiště mohou přispět do historického sborníku

Novinky, Petr Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městská knihovna v Mnichově Hradišti pořádá v březnu – měsíci čtenářů akci pod názvem Pomozte uchovat vzpomínky na Mnichovo Hradiště.

Foto: Petr Novák

Náměstí v Mnichově Hradišti.

Článek

„Každý z nás, kdo prožil v Mnichově Hradišti dětství nebo část svého života, uchovává v paměti vzácné vzpomínky. Zároveň knihy o Mnichově Hradišti patří v naší knihovně k nejoblíbenějším,” upozornila knihovna.

Pokud si i vy vzpomínáte na svoje dětství, školní léta, oblíbené (nebo i neoblíbené učitele), pamatujete si, jaké to bylo v Mnichově Hradišti dříve, kde stál na náměstí jaký dům, jak vypadalo koupání u Jizery nebo jiné vzpomínky, o které byste se chtěli podělit, můžete přispět do sborníku o historii Mnichova Hradiště. Vzpomínky mohou napsat i děti nebo vnuci za své rodiče a prarodiče.

Své vyprávění, jakkoliv dlouhé, můžete poslat buď e-mailem na adresu jana.jedlickova@mnhradiste.cz, nebo přinést do knihovny. Je možné i přijít své vzpomínky do knihovny vyprávět a pracovníci knihovny je zaznamenají za vás.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám