Hlavní obsah

Ostravský klub karate je druhý nejlepší v České republice

Novinky, Miloš Škoda

Na karaterec.com byl zveřejněn oficiální žebříček SKIF CZ (federace stylu Shotokan v České republice). Ostravský klub karate ATTFIS je podle tohoto žebříčku druhý nejlepší klub v České republice. Ve čtyřech žebříčcích se umístil také závodník Dominik Trubianský.

Foto: Miloš Škoda

Dominik Trubianský na MS SKIF 2019

Článek

Ostravský klub Shotokan Karate Klub ATTFIS se dlouhodobě medailově prosazuje jak na českých turnajích, tak také na mezinárodní scéně. Vynikající výsledky se projevily v žebříčcích, které byly nově zveřejněny na https://www.karaterec.com/cz/skif-cz.php.

Klub je v těchto tabulkách s 1720 body druhý nejlepší klub - čeští závodníci na turnajích SKIF. Podle medailového hodnocení z Mistrovství světa se klub umístil na 6. místě s 200 body. Klub je pak nejlepším klubem z Moravskoslezského kraje podle žebříčku českých závodníků na turnajích SKIF.

„Tyto žebříčky jsou velkým viditelným výsledkem práce celého týmu, po uvolnění opatření jsme se začali připravovat na turnaje a zkoušky,” uvedl hlavní kouč týmu Jakub Škoda.

Dominik Trubianský (bronzový medailista z MS SKIF 2019) se umístil v celkem čtyřech tabulkách na vynikajících pozicích. V tabulkách českých závodníků na turnajích SKIF vyniká v kategorii top 10 - kata na bronzové příčce s 268 body, v kategorii nejlepší závodníci se pak umístil na 10. místě s 316 body. V tabulkách mistrovství světa - medailové hodnocení pak vede tabulku top 10 - kata: 1. místo s 200 body a se stejným počtem bodů v kategorii nejlepší světoví závodníci je na 5. místě.

Reklama

Výběr článků

Načítám