Hlavní obsah

Ostravská ZOO zve na Den s Neptunem

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro návštěvníky ZOO Ostrava, kteří si přijdou v neděli 18. září prohlédnout zvířátka, připravila CK Vítkovice Tours, s. r. o a Realitní kancelář Time Reality, s. r. o. zajímavý, zábavný a sportovní program o ceny.

Foto: Josef Zajíc

Pozvánka na DEN v ZOO s Neptunem.

Článek

Kromě toho, že samotná ZOO nabízí spoustu atrakcí a pohledy na zvířátka, připravila CK Vítkovice Tours s. r. o. spolu s Realitní kanceláří Time Reality s. r. o. další program. Pokud návštěvník přijde v neděli 18. září do ZOO, může se zúčastnit zajímavých soutěží o drobné a větší ceny. Ta největší cena bude po slosování v tombole. Vylosovaný získá zájezd do atraktivních míst.

Aby mohl být návštěvník zařazen do tomboly, musí se svými dětmi obejít určenou trasu podle mapky, kterou obdrží po zaplacení běžného vstupného při vstupu do ZOO. Podle mapky obejde trasu, navštíví zvířátka a odpoví na jednoduché otázky. Část mapky odevzdá pořadatelům a počká na losování cen.

Na různých místech po trase pochodu podle mapky budou děti v doprovodu rodičů soutěžit v různých nenáročných disciplínách: hod míčkem, chytání rybiček, slalom se lžičkou a na ní s vajíčkem a další. Splní-li dítě disciplínu, obdrží sladkost.

Pro sportovně založené rodiče bude uspořádán Babyexpert cup - sprint s kočárkem. Závodu se může zúčastnit rodič, který s sebou má prokazatelně v ZOO dítě. Závodit může otec nebo matka, ale ve výsledcích se rozdíly dělat nebudou. Jednotlivec může závodit jen jednou. Sprint s kočárkem bude organizován od 11.00 do 14.30 hodin. Nejrychlejší obdrží věcnou cenu.

Časový rozpis akce Den v ZOO s Neptunem:

9.00 - 15.00 Seznámení se zvířaty a soutěže dětí v doprovodu rodičů (děti do 12 let)

10.00 - 14.00 Ukázka Montessori pomůcek

11.00 - 14,30 Sprint s kočárkem

15.00 - 15.30 Velká tombola o zájezd

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám