Hlavní obsah

Opilí rodiče popíjeli v zahradní restauraci, s sebou měli malé dítě v kočárku

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek odpoledne přijali strážníci z Prahy 14 oznámení, že v zahradní restauraci v Poděbradské sedí podnapilá žena popíjející alkohol a má malé dítě v kočárku. Hlídka, která se vzápětí dostavila na místo, zjistila, že v restauraci sedí oba rodiče dítěte.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Strážníci ženu legitimovali a nechali jí dýchnout, test potvrdil, co bylo zřetelné na první pohled. Žena byla značně pod vlivem alkoholu, nadýchala 2,17 promile.

„Provedeným šetřením strážníci dále zjistili, že žena s partnerem – otcem malého dítěte, který nadýchal „jen“ jeden a půl promile, popíjela v restauraci už od 14 hodin. Navíc na místo o chvilku později přišel ještě druhý nezletilý syn. Hlídka proto k události přivolala pracovníka sociálního odboru a Policii ČR. Vzhledem k opilosti obou rodičů byli přivoláni příbuzní opilé matky, kteří si obě děti převzali,” informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová.

Celou věcí se dále budou zabývat úředníci z odboru sociálně právní ochrany dětí.

Reklama

Výběr článků

Načítám