Hlavní obsah

Oblíbený herec Miroslav Etzler podpořil své kamarády

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V klubu Oasis City Praha se konala 4. září velká párty za účasti VIP osobností - Miroslava Etzlera, Vlastimila Harapese, Petra Kutheila, Petry Pudové a mnoha dalších.

Foto: Petr Mráček

Bára Motlová a Václav Upír Krejčí

Článek

Čerstvě rozvedený oblíbený herec Miroslav Etzler, známý milovník české scény, se před parným létem po deseti letech rozvedl s herečkou Vilmou Cibulkovou (50). Tehdy prohlásil, že je příliš brzo na to, aby vstoupil do nového vztahu, ale vyjadřoval se i v tom duchu, že možná i zůstane sám.

Na večírku v centru Prahy, kde byl očekáván jako VIP host, měl za úkol vylosovat společně s herečkou Bárou Mottlovou tombolu, jejíž výtěžek 20 000 Kč šel na nadaci Pomozte dětem. Někteří hosté se ze srandy sázeli, zda přijde sám či v doprovodu sličné dámy či dívky. Etzler všechny převezl a přišel v doprovodu hned dvou sličných dam.

Organizátoři akce, herec Braňo Polák a jeho společník David Radil, si na svoji párty pozvali i další známé osobnosti. Herečku Míšu Sejnovou, která momentálně září v nováckém seriálu Doktoři z počátků, Petru Pudovou z Ordinace v Růžové zahradě, tanečního mistra Vlastimila Harapese, herce Václava Upíra Krejčího, sportovního moderátora Martina Čermáka nebo třeba zpěváka Petra Kutheila, který za bouřlivého potlesku vystřihl pozvaným hostům Nirvanu.

Reklama

Výběr článků

Načítám