Hlavní obsah

Nové hračky zpříjemní nemocným dětem letní prázdniny

Novinky, Radka Miloševská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké překvapení v podobě deskových her, lega, dětského kočárku, dřevěných kostek nebo stavebnic připravila pro dětské oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí společnost Mall.cz. Hračky v celkové hodnotě 10 tisíc korun zpříjemní pobyt v nemocnici hospitalizovaným chlapcům i děvčatům.

Foto: Michal Václav

Dětské oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí dostalo od Mall.cz hračky pro malé pacienty v hodnotě 10 tisíc korun.

Článek

„Jsme moc rádi za každý dar, který rozveselí a potěší naše malé hospitalizované pacienty, kteří si touto cestou mohou vyhrát, a tím i zkrátit nezbytnou dobu svého léčebného procesu,“ uvedl primář dětského oddělení MUDr. Libor Slováček s tím, že na oddělení leží malí pacienti s širokým spektrem dětských onemocnění, včetně operačních diagnóz a úrazů.

Dětské oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí se skládá z jedné stanice pro děti od narození do 18 let. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení s koupelnou a televizí.

Oddělení je rekonstruováno, vymalováno v příjemných moderních barvách, disponuje hernou a jídelnou. V rámci praktických činností jsou zde dětem k dispozici i dvě učitelky, které se dětem každý den prakticky věnují.

Reklama

Výběr článků

Načítám