Hlavní obsah

Nejvyšší příčky první ligy družstev v poolbilliardu obsadily týmy z Prahy

Novinky, Pavel Mašek

Před posledním hracím dnem první ligy družstev v poolbilliardu obsadily nejvyšší příčky pražské týmy. Na prvním místě je s jedinou prohrou BC Praha C následovaný družstvy Janni´s Harlequ´in Praha, Golden Horn Praha A a BC Praha B.

Foto: http://wallpapers.free-review.net

Poolbilliardové koule

Článek

Družstvo BC Praha C (Daněk Vojtěch, Vobořil Zdeněk, Horníková Lucie) prohrálo pouze s týmem 1. BC Děčín a to ve všech třech disciplínách, které se na soutěži týmů hrají: 8-ball (osmička), 9-ball (devítka) a 14.1 (nekonečná). Všechna ostatní kola pro něj skončila výsledkem 2:1 a s celkovým skóre 18:12 vévodí tabulce.

Na druhém místě je v průběžném pořadí Janni´s Harlequ´in Praha (Příbanová Simona, Fikais Petr, Ivanec Bohdan) se dvěma prohrami a celkovým skóre 21:9, třetí příčku obsadil Golden Horn Praha A (Sihelský Ondřej, Kincl Pavel, Sjatkovský Michal), jenž má také dvě prohry a skóre 20:10.

Nejlepšími hráči po deseti kolech jsou Daněk Vojtěch a Vobořil Zdeněk hrající za klub Billardcentrum Praha, kteří z deseti kol prohráli shodně jen jeden zápas.

Poslední zápasy, ve kterých se rozhodne o konečném pořadí, se odehrají v neděli 11. března v Praze. Podrobnosti o průběhu první ligy týmů lze zjistit na oficiální stránkách Českomoravského billiardového svazu: www.cmbs.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám