Hlavní obsah

Nedělní Žofín nabídne rodinné odpoledne ve vánočním duchu

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naladit se na vánoční atmosféru, užít si odpoledne s rodinou, vychutnat si bohatý kulturní program nebo si vytvořit originální dárek. Takovou příležitost budou mít všichni, kteří se vydají první prosincovou neděli na Žofín. Svátečně laděné setkání pořádá radní MČ Praha 1 pro kulturu a sport Filip Kračman.

Foto: Dělej co tě baví
Článek

„Rodinné předvánoční odpoledne je určené především pro rodiny s dětmi všech věkových kategorií a program je vytvořen tak, aby měl z akce radost každý, kdo se zúčastní,“ uvedl Filip Kračman.  

Prostory velkého sálu paláce Žofín ožijí především bohatým kulturním programem. Na nejmenší čeká například představení Kouzelná školka Michala Nesvadby včetně jeho autogramiády. Vystoupí zde koncertní sbor Rolnička s vánočním pásmem a také folklorní soubor Lučinka.

Chybět nebude ani doprovodný program v podobě tvořivých dílen a workshopů, které budou rovněž vánočně laděny. Děti si budou moci vyrobit vánoční přání, svíčky, věnečky a další vánoční dekorace. „Smyslem akce je hlavně přiblížit dětem a jejich rodičům vánoční zvyky a tradice,“ upřesnil radní Kračman. Vše doplní i zábavné soutěže, populární malování na obličej a tombola.

Partnery akce jsou Království železnic, Mindok, Grévin Prahy, Chupa chups, Městská knihovna, Dětský Skate kemp, DĚLEJ CO TĚ BAVÍ a další.

Rodinné odpoledne ve velkém sále Paláce Žofín se koná 3. prosince, program startuje v 15 hodin a potrvá až do 18. hodiny.

Vstup je pro všechny zdarma.

Další informace na na Facebooku www.facebook.com/praha1cz nebo na http://www.praha1.cz/udalosti/vanocni-zofin/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám