Hlavní obsah

Nechtěla uklidit po svém psovi, tak jí pracovník úklidu sebral boty

Novinky, Vratislav Konečný

Strážníci, kteří v neděli kontrolovali pořádek v Heřmanově ulici v Praze 7, byli zaskočeni rozrušenou ženou, která jim sdělila, že její matku napadl neznámý muž a přitom jí sebral boty. Ač se historka zdála neuvěřitelná, o její pravdivosti se vzápětí muži zákona přesvědčili.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Žena je informovala, že její matku při venčení psa napadl pracovník Technických služeb, který s pojízdným vysavačem psích exkrementů uklízel v ulici. Za chvíli přišla i postižená.  

Šokovaná žena strážníkům řekla, že venčila psa na rohu ulic Veletržní a Schnirchova, kde její fenka udělala loužičku. V tom se na ní vulgárně obořil muž odklízející exkrementy se slovy: Ukliď si to h... po svém psovi! Marně se snažila vysvětlit, že její fenka se jen vyčůrala.

Muž do ní začal následně strkat, a když se mu chtěla bránit, uchopil jí za nohy a sebral jí boty, s nimiž odešel. Napadená žena se proto ihned vrátila domů a vše řekla dceři.

„Hlídka okamžitě začala propátrávat okolí. A měla štěstí. Muž s vysavačem na exkrementy se nedostal daleko. Strážníci ho dostihli v ulici Františka Křížka. Ten se vzápětí ke svému činu přiznal. A dodal, že ženě skutečně sebral boty a poté je vyhodil do popelnice. Své chování se snažil omluvit tím, že ho žena tím, že nechtěla po svém psovi uklidit, provokovala,” informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová.

Strážníci muže zadrželi pro podezření ze spáchání trestného činu a předvedli na nedalekou služebnu Policie ČR. Zde si ho převzal službu konající policista k dalšímu opatření.

Reklama

Výběr článků

Načítám