Hlavní obsah

Nechte si zabalit dárek a přispějte handicapovaným

Novinky, Linda Rakytková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská Nákupní galerie Myslbek a Konto Bariéry opět spojily své síly a vytvořily již druhý ročník Vánoční kampaně na pomoc handicapovaným. Od 1. prosince do Štědrého dne si mohou zákazníci NG Myslbek nechat zabalit své dárky zdarma a zároveň přispět do kasičky dobrovolným příspěvkem pro zdravotně postižené.

Foto: Agentura Nydrle

Moderátorka Jolana Voldánová se do Vánoční kampaně ochotně zapojila

Článek

K Vánoční kampani se ochotně připojily i některé české celebrity. Lucie Vondráčková, Jolana Voldánová a trio 3v1, tedy Martina Pártlová, Nikol Štíbrová a Veronika Architeva, navrhly designy balicích papírů, natočily vtipné spoty a nafotily tematické vizuály. Trio 3v1 si také na vlastní kůži vyzkoušelo, jaká je práce vánoční dekoratérky a dámy tak na Mikuláše obsluhovaly za balicím pultem.

„Minulý rok jsme vybrali přes 100 000 korun, letos doufáme v ještě větší částku,” uvedla Barbora Frydrychová, marketingová ředitelka NG Myslbek. „Jsme rádi, že můžeme spojit provoz nákupního domu s něčím tak potřebným, jako je charita, o to více ve vánočním čase. Zvláště nás potěšilo, s jakou vervou se do akce i její propagace zapojily dámy z řad celebrit. “

Balicí pulty jsou k nalezení v hlavní dvoraně NG Myslbek. K zabalení dárku stačí pouze předložit jeho účtenku z kteréhokoli obchodu v NG Myslbek. Dekoratérky jsou k dispozici po celou otevírací dobu NG Myslbek a veškerý výnos kampaně bude odevzdán Kontu Bariéry.

Reklama

Výběr článků

Načítám