Hlavní obsah

Návštěvníci Myslbeku pomohou koupit zdravotní kočárek pro Kristýnku

Novinky, Helena Šebestová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I v říjnu mají návštěvníci pražské Nákupní Galerie Myslbek možnost podpořit nákupem vynikajícího pečiva dobrou věc. Nejbližší termín akce v rámci úspěšného projektu Dobro+Ty pro charitu, na kterém Myslbek spolupracuje s Kontem Bariéry, se koná ve čtvrtek 20. října.

Foto: Helena Šebestová
Článek

Jako každý měsíc, také v říjnu mají návštěvníci Nákupní Galerie Myslbek možnost zpříjemnit si nákupy či zakoupit snídani nebo svačinu a současně přispět na charitu. K dispozici jsou exkluzivní bezlepkové koláče od pekařství Domácí dobroty bez lepku a slané kvasové či sladké pečivo z pekařství Jan Mašek.

Výtěžek z nákupu dobrot putuje vždy na pomoc konkrétní osobě se zdravotním postižením. Minulý měsíc se podařilo získat více než 7 tisíc korun, které byly využity ve prospěch pětiletého Adámka. Tomu tak všichni nakupující společně přispěli na velmi potřebný speciální kočárek.

Projekt Dobro+Ty pro charitu rozhodně zářím nekončí. Koná se nejen v průběhu celého dne 20. října, kdy budou mít návštěvníci Myslbeku možnost potkat zde také patronku projektu, moderátorku a herečku Evu Čížkovskou, ale v pasáži Myslbek můžete koupit skvělé pečivo, a přispět tak na Konto Bariéry, každý měsíc. 

Ve čtvrtek 20. října přispějí návštěvnici Myslbeku zakoupením pečiva na pořízení speciálního zdravotního kočárku pro Kristýnku. Kristýnka, jejíž maminka je samoživitelka, je žákyní 2. třídy a trpí dětskou mozkovou obrnou s větším postižením pravých končetin.

Reklama

Výběr článků

Načítám