Hlavní obsah

Na Střeleckém ostrově akusticky zahraje Kamil Střihavka. Hostem bude Michal Pavlíček

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Akustický koncert Kamila Střihavky pod otevřeným nebem slibuje jedinečný zážitek. Se svou kapelou Leaders vystoupí ve čtvrtek 25. června na Střeleckém ostrově v rámci Letňáku 2015 a jako speciálního hosta přivítá hudebního skladatele a kytaristu Michala Pavlíčka.

Foto: Archív Kamila Střihavky

Kamil Střihavka se svou kapelou LEADERS! odehraje 25. června akustický koncert v místě přímo stvořeném k romantice – na pražském Střeleckém ostrově.

Článek

 „Akustické koncerty baví nás i fanoušky. Potvrdilo nám to loňské turné na jaře a na podzim. Musím říct, že tak velký ohlas u fanoušků jsme neočekávali. Ukázalo se ale, že se zcela odlišnými aranžemi vynikne podstata písní a publikum tak má lepší možnost vnímat texty, resp. příběhy a emoce s nimi spojené. Proto také na Střeleckém ostrově zahrajeme akusticky,” vysvětlil důvody k volbě akustického podání vystoupení zpěvák Kamil Střihavka.

Speciálním hostem koncertu bude hudební skladatel, zpěvák a kytarista Michal Pavlíček. „S Michalem Pavlíčkem se známe a spolupracujeme již řadu let. Teď spolu hrajeme i v projektu Supergroup.cz, takže věřím, že jeho účast bude pro lidi dalším příjemným bonusem a že si naše společné vystoupení užijí s námi,” prozradil Kamil Střihavka.

Další hostující hvězdou bude vyhledávaný jazzový bubeník Pavel "Bady" Zbořil, který pro pražský koncert zaujme v kapele Leaders! pozici za bicími. "Badyho" Zbořila mohou fanoušci znát například z koncertů J.A.R. nebo Lucie Bílé.

Akustický koncert Kamila Střihavky a Leaders! začne na Střeleckém ostrově 25. června v 19.30. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketstream.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám