Hlavní obsah

Na selských slavnostech ochutnáte farmářské produkty

Novinky, Ivana Borovková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímá vás, jak vypadá moderní rodinná farma a chcete s dětmi strávit příjemné dopoledne a nahlédnout do mlékárny? Pak zavítejte do Radonic nedaleko Prahy.

Foto: Ivana Borovková

Selské slavnosti nabízí zábavu pro celou rodinu

Článek

Letošní Selské slavnosti pro rodiny s dětmi, které se uskuteční v sobotu 16. září od 10 hodin na Němcově mléčné farmě v Radonicích, umožní široké veřejnosti nahlédnout pod pokličku hospodaření na rodinné farmě.

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat české farmářské produkty z projektu Nákupzfarmy.cz či si užít kulinářskou show z lokálních surovin. Pro děti je připraven velmi bohatý doprovodný program v podobě naučných stezek či velké herny pod širým nebem.

Všichni zájemci mohou nahlédnout na farmu, kde bude připravena ukázka výroby pařeného sýra, dále zde bude možnost prohlédnout si zemědělskou techniky i mnoho druhů zvířat. Organizátoři pozvali i Ivu Hüttnerovou a kapelu Klasickej postup, vstup je zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám