Hlavní obsah

Na oslavách karvinského gymnázia zazpívá i Vašo Patejdl

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gymnázium v Karviné slaví 60. let od svého vzniku a na sobotu 14. září si proto připravilo velkolepé oslavy ve svém areálu. Na oslavě se sejdou jak bývalí a současní studenti, tak i pedagogové a další hosté.

Foto: Milan Haluška

Karvinské gymnázium

Článek

Ve 13 hodin proběhne uvítání hostů, kteří si prohlédnou celou školu. Venkovní areál pak nabídne zahradní slavnost. Vystoupí zde hned několik interpretů jako je například alternativní kapela Ajdontker, zazpívá školní sbor Voices, bluegrassová kapela East-West, představí se i studenti gymnázia, muzikálové melodie zazpívá Permoník a své písničky představí i slovenský zpěvák a člen kapely Elán Vašo Patejdl.

V 18 hodin se pak uzavře budova školy, a skončí tak Den otevřených dveři. Venkovní program však bude pokračovat i nadále, a to vystoupením párty kapely Legendy se vrací nebo hudební skupiny Smolaři. Předpokládaný konec akce je o půlnoci.

O občerstvení rozhodně nebude nouze. Venkovní areál bude vybaven velkokapacitními stany a nebudou chybět grilované speciality, alko i nealko nápoje

Reklama

Výběr článků

Načítám