Hlavní obsah

Na místecké náměstí zavítá Mikuláš

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mikulášská nadílka pro nejmenší je připravena na sobotu 5. prosince na náměstí Svobody v Místku. Mikuláš s nezbedným čertíkem budou mít připravenou sladkou odměnu pro všechny děti, které zazpívají písničku nebo odříkají básničku.

Foto: Petr Pavelka

Mikulášská nadílka

Článek

Návštěvníci se mohou od 16 hodin těšit na hudební pohádku se soutěžemi a písničkami Dvě čertice nezbednice, které předvedou, jak se dá vyvádět v pekle, když zrovna Lucifer není doma. V 17 hodin přijde na náměstí Mikuláš s čertíkem, kteří budou dětem za písničku nebo básničku rozdávat sladké odměny – perníčky, bonbóny, lízátka nebo dřevěná zvířátka.

Připraveny budou i Vánoční dílny Střediska volného času Klíč, ve kterých si zájemci budou moci vyrobit ozdoby s vánoční tematikou a chybět nebude ani Ježíškova pošta, prostřednictvím které budou moci děti poslat dopis Ježíškovi.

Akce se koná v rámci Adventu ve městě, který připravilo město Frýdek-Místek prostřednictvím KulturyFM. Zábavný program, včetně vánočních trhů, se bude na místeckém náměstí Svobody konat až do 23. prosince.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám