Hlavní obsah

Na jubilejním ročníku jsme si dali obzvlášť záležet, říká organizátorka Motoscuku

Novinky, Petra Černobilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nablýskané motorky, spanilá jízda krajem, bezpečnostní složky, rockeři. Na hlučínskou štěrkovnu míří další, tentokrát jubilejní 10. ročník Motoscuku. Konat se bude druhý červnový víkend a Radio Čas Rock na něm bude slavit své další narozeniny.

Foto: Motoscuk
Článek

„Motoscuk je moje srdcovka a na jubilejním ročníku jsme si opravdu dali pořádně záležet,” říká jeho organizátorka Julie Burša Wondrová. Motoscuk je bude konat od pátku 8. do neděle 10. června na březích hlučínské štěrkovny.

Ani letos nebude chybět spanilá jízda Moravskoslezským krajem. „Její start plánujeme na sobotu. Ve 12:00 hodin odjedeme od zadní brány Autokempu Jezero ze Štěrkovny v Hlučíně a i letos nás bude doprovázet policie, aby bylo proběhlo v pořádku,” informovala organizátorka.

Motorkáři projedou okolní obce a poté se vrátí zpátky k jezeru. „Každý rok se spanilé jízdy účastní víc a víc motorkářů, kolona tak už je pořádně dlouhá a rozhodně je na co se dívat,” dodala Burša Wondrová.

Velmi atraktivní bude i doprovodný program v areálu hlučínské štěrkovny. K dispozici tu bude mototrenažér k vyzkoušení jízdy na motorce pro začátečníky, dynamická ukázka dopravní nehody osobního vozidla a motocyklů s větším počtem zraněných osob, chybět nebudou ani netradiční soutěže o hodnotné ceny nebo NEBE ŠTĚSTÍ a možnost vyzkoušet si vodní lyže. Na své si ale přijdou i děti v dětské zóně, kde je zabaví například Klauni z Balónkova.

„Motoscuk je samozřejmě i o muzice, zahrají například Dymytry, Walda Gang, Miloš Dodo Doležal, Vilém Čok & Bypass, Insania, S.T.S a mnoho dalších. Své své sedmé narozeniny na Motoscuku oslaví Radio Čas Rock, takže se je opravdu na co těšit,” nastínila program organizátorka Julie Buša Wondrová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám