Hlavní obsah

Na jednoho šťastlivce čeká volná vstupenka na koncert skupiny Slayer

Novinky, Jiřina Michková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatelé koncertu, který se uskuteční v sobotu 23. února v Ústí nad Orlicí, Komunál, Morčata na útěku a AC/DC Czech revival, si pro návštěvníky připravili zajímavý bonus. Jeden z účastníků tohoto koncertu získá volnou vstupenku na pražský koncert trashmetalové legendy Slayer.

Foto: Jiřina Michková

Kapela Komunál v Ústí nad Orlicí

Článek

V sobotu 23. února se v Ústí nad Orlicí uskuteční tradiční a velmi oblíbený rockový večírek. Kapely Komunál, Morčata na útěku a AC/DC Czech revival v podhůří Orlických hor táhnou. Takže lze předpokládat nejen plný kulturák, ale i skvělou atmosféru.

A to bylo důvodem, proč se pořádající agentura, stejně tak jako několikrát v minulosti, rozhodla pro tuto akci vypsat speciální bonus. Bude v podobě vstupenky na koncert legendy světového trash metalu, kapely Slayer, v Praze. O výherci rozhodne náhoda. Během koncertu skupiny Komunál bude mezi lidi vhozeno pět papírových tub. V jedné z nich bude schována zmiňovaná vstupenka na koncert Slayer. Vstupenky na orlickoústecký koncert už mizí velmi rychle.

Předprodej: Hotel Poprad Ústí nad Orlicí, Probit Elektro Česká Třebová, Infocentrum Litomyšl, Infocentrum Žamberk, Trafika ul. Komenského Letohrad. Nebo online na www.rockisnotdead.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám