Hlavní obsah

Na dvoudenní hudební festival přijede Gabriela Gunčíková

Novinky, Radek Vráblík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obec Osoblaha si pro všechny připravila už počtvrté hudební léto 2012. Akce bude probíhat od pátku 22. června až do soboty 23. června 2012.

Foto: Obec Osoblaha

Plakát akce

Článek

Hudební léto je dvoudenní festivalová akce, kterou za podpory Moravskoslezského kraje pořádá obec Osoblaha. Páteční program začíná v 19.00 hodin a je připravena Gabriela Gunčíková a Meryland, Curlies a v neposlední řadě Galaxy. Sobotní program začíná v podstatně už dopoledne a je také více nabitý. Je nachystána Cimbálovka, Noid, AC/DC Czech revival a mnoho dalších skupin, které se určitě trefí do noty všem návštěvníkům. 

V rámci oslav bude také v sobotu připraven Den sociálních služeb a rovněž bude k vidění výstava a prodej tradičních výrobků z Osoblažska, projížďka parním vlakem na úzkorozchodné trati, občerstvení, kolotoče a mnoho dalšího, co zabaví i ty nejnáročnější ratolesti. Přijďte se podívat a pobavit, bude to skvělý kulturní zážitek. Akci bude moderovat Radek Vráblík a o mediální záštitu se postará Studio STA - studentská tisková a televizní agentura o.s.

Více na portálu www.studio-sta.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám