Hlavní obsah

Mistrovství České republiky týmů v poolbilliardu dospělo do finále

Novinky, Pavel Mašek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do svého finále dospělo mistrovství ČR týmů v poolbilliiardu. O první místo se utkají týmy z Prahy - Ha Ha Harlequ´in Praha a BC Praha A. Na třetím místě se umístilo družstvo Balabuška Praha A.

Foto: Pavel Mašek

Poolbilliardové koule

Článek

V sobotu 17. března se v pražské Michli konalo mistrovství republiky družstev v poolbilliardu, kterého se zúčastnilo osm nejlepších týmů extraligy.

O první místo se na finálovém dni 21. dubna v Příchovicích u Plzně utkají týmy BC Praha A (Marek Hajdovský, Jan Janata, Dávid Erös) a Ha Ha Harlequ´in Praha (Dominik Halamka, Pavel Balaštík, Josef Lomský). BC Praha A do finále postoupilo přes družstvo Delta Brno Mix. Harlequ´in se o zlato utká díky porážce týmu Balabuška Praha A.

V sobotu se také hrálo o třetí místo, ve kterém proti sobě nastoupily výše zmiňované týmy, kterým se nepodařilo dostat do boje o zlato. Nakonec s výsledkem 2:1 zvítězilo družstvo z Michle, Balabuška Praha A, a raduje se tak z bronzové příčky.

Během dne bylo k vidění mnoho skvělých kulečníkových výkonů. Lukáš Křenek (dvojnásobný vítěz snookerového turnaje FERONA Cup) zahrál v 14.1 nekonečné náběh v hodnotě 84. Velmi zajímavou podívanou přinesl též zápas Adam Houdek vs. Dávid Erös v disciplíně 8-ball, ve kterém se Adamovi podařilo zahrát 7 čistých her v řadě a zápas Pavel Balaštík vs Lukáš Bernášek, kdy Pavel prohrával 0:5 a po skvělém výkonu vyhrál 9:5.

Celého pavouka turnaje mistrovství republiky družstev a další podrobnosti o finálovém dni lze shlédnout na oficiálním webu Českomoravského billiardového svazu www.cmbs.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám