Hlavní obsah

Mistrovský titul z Rakouska putuje do Slavíček Golf Academy

Novinky, Kateřina Martykánová

Nadějná šestnáctiletá svěřenkyně Slavíček Golf Academy Sára Kousková dosáhla o uplynulém víkendu mimořádného úspěchu. Z rakouského hřiště GC Gut-Altentann si v neděli odvezla cenný titul mistryně Rakouska žen.

Foto: Slavíček Golf Academy
Článek

V silné mezinárodní konkurenci se české hráčce podařilo zvítězit po kolech 75, 66, 68 fantastickým výsledkem -7 ran a pokořila tak dokonce v 2. kole i rekord místního hřiště. „Sára je vynikající hráčka, což potvrdila tímto úžasným výkonem. Skvěle už nyní reprezentuje nejen naši akademii, ale celý český ženský golf. Čeká ji nepochybně slibná golfová budoucnost,“ uvedl ředitel akademie Tomáš Slavíček.

Pod hlavičkou Slavíček Golf Academy trénuje ve čtyřech golfových resortech v současné době na 150 dětí, ze kterých je čtvrtina zařazena do reprezentačních skupin. „Když jsme před několika lety začínali, těch šikovných dětí se našlo jen pár. Dnes mezi našimi svěřenci najdeme minimálně padesátku golfových nadějí, s výjimečným talentem,“ doplnil hrdě Tomáš Slavíček.

Slavíček Golf Academy zahájila v těchto dnech podzimní přípravu v další sezóně s řadou novinek jako např. výuka golfu v angličtině nebo kondiční tréninky a pohybová průprava malých dětí. Pro seniory otevřela v září již 3. semestr Univerzity třetího věku. Do budoucna plánuje rozšíření o internátní výuky golfu, která bude navázána i na středoškolské vzdělávání hráčů na nedalekém gymnáziu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám