Hlavní obsah

Místo Cardy se u Cyklocentra předvedl Srstka

Novinky, Martina Sihelská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Lhotě u Stříbra se v sobotu konala pouť. Malá víska, která čítá jen několik čísel, je výborným zázemím pro cyklisty, neboť na návsi je Cyklocentrum, které leží na Panevropské cyklotrase 37 a je součástí mezinárodní cyklostezky propojující Francii, Německo a Českou republiku.

Foto: Martina Sihelská

Bylo na co se dívat.

Článek

Proto i letní poutě vždy navštíví turisté různých národností projíždějící na kolech. Letošní akci měl návštěvníkům původně zpříjemnit Radim Uzel a Josef Carda. Místo Cardy však nakonec dorazil Zdeněk Srstka. To však divákům nevadilo.

Návštěvníkům přálo počasí, oproti loňsku, kdy atrakce smáčel mohutný odpolední déšť, si tentokráte Lhotští užili sluníčka. Vypravěčské umění Srstky a Uzla bylo odměněno potleskem, protože prý dobré rady pro spokojené manželství a sexuální život mají být vždy oceněny a posléze využívány, jak se smíchem řekli někteří posluchači.

"Přijela jsme se podívat s rodinou za naší babičkou. Poseděli jsme se známými, poklábosili jsme, něco ochutnali. Program se mi líbil a můj syn tu navíc oslavil dvanácté narozeniny, tak to měl také jako dárek. Pořád byl u střelnice, střílení ho baví," uvedla Jana Prokopová ze Sytna.

Na pouti také zahrál Jan Schimmer, zatančily břišní tanečnice, jejichž tanec dokončili stříbrští ochotníci ze souboru Divoch, pánové v dámských závojích sklidili obrovský aplaus. K tanci i poslechu závěrem zahrála kapela pana Ryšávky.

Související témata:

Výběr článků

Načítám