Hlavní obsah

Miss Internet je dívka ze Strážnice

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestnáctiletá Vendula Balgová získala 1. listopadu na zámecké sýpce v Blansku titul Miss Internet 2012. Během doslova pár dní se jí podařilo aktivovat své fanoušky natolik, že jí poslali bezmála dvě tisícovky hlasů.

Foto: archiv Miss Junior

Miss Internet 2012 Vendula Balgová v modelu Pavla Berkyho. Foto pro Miss Junior Jakub David.

Článek

„Systém je nastaven tak, že z jedné uživatelské adresy lze poslat pouze jeden hlas jedné ze všech finalistek. Hlasování běželo jen velmi krátce, chtěli jsme zjistit, do jaké míry jsou soutěžící schopny si zajistit podporu během krátké doby,“ vysvětlila Karla Jasná z realizačního týmu soutěže. Pro Vendulu Balgovou, která už různými více či méně známými soutěžemi krásy prošla, je Miss Internet 2012 zatím nejvyšším ohodnocením.

Vendula vyzývala své fanoušky o hlasování přes sociální sítě pravidelně, svůj podíl na vítězství měl však zcela jistě i fakt, že půvabná Jihomoravanka zvítězila tak říkajíc na domácí půdě. Studentka Purkyňova gymnázia ve Strážnici má ráda pejsky, svou rodinu, sport, jídlo a módu. Jak sama tvrdí, kromě úspěšného ukončení gymnázia nemá v současnosti žádný konkrétní sen.

Během soustředění na zámecké sýpce v Blansku nafotila Vendula fashion fotky s Jakubem Davidem v modelech Pavla Berkyho, stylingové fotky s vizážistkou Helli Diringerovou a porotě na soutěži volných disciplín předvedla tvrdý boxerský trénink. „Miluji sport, věnuji se boxu, crossfitu a hrála jsem volejbal. K tomu mám ráda módu, když je příležitost, ráda jdu přehlídku nebo fotím,“ dodává s úsměvem hnědovláska. Pokud ji tedy napříště potkáte na mole v jehlách a boxerkách zároveň, není se čemu divit.

Reklama

Výběr článků

Načítám