Hlavní obsah

Miss aerobik: v neděli usedne na trůn nová vítězka

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 24. listopadu se rozhodne o letošní vítězce populární soutěže Miss aerobik. Vysportované krásky, které budou soutěžit v 17. ročníku soutěže, uvidíte v Kongresovém sále TOP Hotelu Praha nebo u obrazovek České televize.

Foto: Miss aerobik

Finalistky

Článek

Společnost E-MOTIN s. r. o. v čele s dlouholetou ředitelkou Miss aerobik Mgr. Janou Čejkovou pořádá tiskovou konferenci k finále 17. ročníku soutěže Miss aerobik České republiky, která se koná ve čtvrtek 21. listopadu od 10.30 hodin v salonku hotelu JULIŠ (Václavské náměstí 22, Praha 1).

Tiskové konference se zúčastní 12 finalistek Miss aerobik 2013, úřadující Miss aerobik Jana Šimičková, populární moderátoři ČT Sport Petr Vichnar, Barbora Černošková, Petr Vojnar, módní návrhářka Tereza Sabáčková, výživový poradce Petr Havlíček, lektor aerobiku a zumby Jiří Gruntorád a další významní hosté a zástupci sponzorů a pořadatele.   

Při příležitosti tiskové konference budou představeny finalistky a Kalendář Miss aerobik, který pokřtí autor fotografií Jakub Ludvík společně s hosty tiskové konference. Finále Miss aerobik ČR se uskuteční ve Velkém kongresovém sále TOP Hotel Praha v neděli 24. listopadu od 18:00 hodin za přítomnosti televizních kamer České televize. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám