Hlavní obsah

Milovníci veteránů vystaví své unikáty na farmě ve Žlutavě

Novinky, Michaela Mitáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Unikátní výstava historické techniky bude k vidění v neděli 11. září v obci Žlutava na Zlínsku. Návštěvníci si budou moci prohlédnout historické motocykly, automobily, stabilní motory a také traktory. Pokud bude přát počasí, představí sběratelé na výstavě i historická letadla.

Foto: Michaela Mitáčková

Podobné veterány bylo možné vidět i v Luhačovicích na Zlínsku.

Článek

Hlavní program začne ve 13.00 v prostorách bývalé farmy. Předpokládaný konec je mezi 16.00 a 17.00 hod. Příjezd vystavovatelů se očekává již dopoledne okolo 9.00.

"Účast přislíbila řada sběratelů veteránů, mezi nimiž zřejmě nebude chybět pan Malaník z Luhačovic s motocyklem Laurin, pan Pavelka z Napajedel s parním kolem Roppel nebo pan Ladislav Samohýl se světovým unikátem vozu Bugatti," přiblížil akci jeden z hlavních pořadatelů Vladislav Lukášek. 

Dále se milovníci veteránů mohou těšit na ukázku jízdy na parním kole. K vidění bude i monocykl a další zajímavosti a technické unikáty. Pro děti i dospělé bude připraven bohatý doprovodný program. Děti se budou moci povozit na koních z místní jezdecké stáje nebo si užít na dalších atrakcích. Občerstvení zajišťuje hostinec přímo na farmě. 

Více o akci také na www.zlutava.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám