Hlavní obsah

Milovníci Jeseníků mohou své oblíbené hory nosit hrdě na hrudi

Novinky, Tereza Schreiberová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obdivovatelé a milovníci Jeseníků mohou svým horám vzdát hold nošením designových triček z nové kolekce Jesenický vzor, který na trh uvedlo sdružení Jeseníky přes hranici. Tričko s jelenem, liškou nebo smrkem jasně říká: "Mám rád Jeseníky."

Foto: Tereza Schreiberová

Tričko s liškou propagující Jeseníky

Článek

"Trička z kolekce Jesenický vzor jsou volným pokračováním úspěšných motivů pro sportovce se sloganem Sjíždím Jeseníky a regionálních motivů. Prodejem triček se snažíme Jeseníky propagovat i za hranicemi našeho kraje a zvednout lokální partiotismus mezi místními lidmi. O trička byl velký zájem, dostali jsme dokonce od řady lidí fotografie, kde všude měli jesenická trička na sobě," vysvětluje hlavní záměr prodeje designových triček Markéta Ficnarová ze sdružení Jeseníky přes hranici.

Autorkou potisků je olomoucká výtvarnice Jana Kudrnová, která je zároveň podepsána i pod dřívějšími designy jesenických triček. Ty byly velmi úspěšné, po Jeseníkách se jich prodalo několik tisíc kusů.

Trička jsou k dostání v dámské i pánské verzi, v různých barevných kombinacích. "Trika jsou součástí ucelené kolekce regionálních produktů, které lze zakoupit v informačních centrech v Jeseníkách nebo v internetovém obchodě www.pradedovo.cz," doplňuje Ficnarová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám