Hlavní obsah

Mikuláš ve Zlatém jablku bude letos rozdávat radost dvakrát

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 5. prosince zavítá do obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně opět Mikuláš s doprovodem andělů i neposedných čertíků. Nadělovat se letos bude nejen hodným dětem, ale také neziskové organizaci Korunka Luhačovice, která zde připravila mikulášský doprovodný program.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Stejně jako v předchozích letech bude možné ve Zlatém jablku narazit na velkou mikulášskou družinu, která se od 14. hodiny bude pohybovat v prostorách obchodního centra a odměňovat ty nejmenší dobrotami z prodejny Pedro.

V hlavní galerii u vánočního stromečku bude navíc ve spolupráci s Korunkou Luhačovice během odpoledne připraveno hudební vystoupení nadaných dětí, malování na obličej a Mikulášská korunková dílnička. Děti si v ní mohou vyrobit papírové svícny, přáníčka, stromečky a další dárečky nebo si vyzkoušet malování vánočních baněk.

Zakoupením ručně šitých andílků a svíček mohou lidé přímo na místě podpořit projekty Korunky Luhačovice, která pomáhá nemocným, zdravotně postiženým a jinak znevýhodněným dětem a jejich rodinám.

„Jsme rádi, že prostřednictvím naší tradiční mikulášské akce můžeme udělat radost nejen našim malým návštěvníkům, ale také ulehčit život dětem, kterým Korunka Luhačovice pomáhá,“ řekl ředitel centra Jiří Kratochvíl. 

Program ve Zlatém jablku se uskuteční v úterý 5. prosince od 14:00 do 18:00 hodiny v hlavní pasáži i v dalších prostorách centra.

Další informace na www.zlatejablko.cz a www.korunkaluhacovice.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám