Hlavní obsah

Město Rajhrad slaví 100 let RAFK

Novinky, Tomáš Bábor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalový klub RAFK v Rajhradě letos slaví 100. výročí založení klubu a Město Rajhrad se společně s členy Rafky rozhodli tuto jedinečnou událost velkolepě oslavit.

Foto: Queenie

Queenie

Článek

Oslavy budou probíhat v sobotu 22. června od 9 hodin přímo v areálu fotbalového hřiště. Návštěvníci se mohou těšit na opravdu pestrý program.

- od 9 až 13hod fotbalová utkání mládeže RAFK

- ve 14:30 slavnostní zahájení oslav,  moderuje Petr Holík

- od 15:00 fotbalové utkání internacionálů RAFK proti osobnostem Československého lva

- od 17:00 fotbalové utkání mužů RAFK proti osobnostem Československého lva

- od 20:00 vystoupení hudební skupiny Queenie

Československý lev je sdružení osobností sportu a kultury jak z Česka, tak i Slovenska. Jejich motto mluví za vše:"To, co v minulosti naši politici rozdělili, my v současnosti přes show a sport spojujeme." Diváci tak uvidí v akci bývalé a současné fotbalové a hokejové reprezentanty, herce a zpěváky. V současné chvíli přislíbili účast např. Tomáš Skuhravý, Jan Berger, Tomáš Vlasák, Martin Procházka, David Moravec, Katka Neumannová, Petr Vondráček, Radko Gudas a spousta dalších.

Pořadatelé myslí i na nejmenší, pro které připravují dětskou sněhovou diskotéku s pohádkovými postavami, skákacím hradem, malováním na obličej, soutěžemi a jinými atrakcemi.

Vrcholem oslav bude vystoupení skupiny Queenie. Posluchači se mohou těšit na precizní ztvárnění legendy světového rocku živě v původních aranžích a tóninách.

Reklama

Výběr článků

Načítám