Hlavní obsah

Méďa Krnov zve na návštěvu Kouzelného světa

Novinky, Tereza Šimčíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro všechny slečny a dívky od 6 do 12 let připravilo Středisko volného času Méďa Krnov letní tábor s příhodným názvem Kouzelný svět, který je inspirován světovými hity jako Monster High, W.I.T.C.H, Alvin a Chipmunkové a Barbie.

Foto: Tereza Šimčíková

Kouzelný svět

Článek

Náš kouzelný svět je světem neomezených možností. Je to neprobádané území, buďte vy její objevitelkou. Čeká na vás spousta zábavných her a soutěží, odnesete si nejeden zajímavý zážitek a přijedete plní nových informací. Naučíte se tancovat disco dance nebo si zařádíte v duchu v zumby.

Ponoříte se například do tajů čar a kouzel, vyzkoušíte si, jaké to je být módní návrhářkou anebo si projdete jednodenní školou pro princezny. S Frankie Steine zabrousíte do dějepisu a s Lagoon Blueäu si zahrajeme některý z vodních sportů. To je jen malý výčet toho, co vás na tomto táboře čeká.

Termín konání tábora je 6. až 10. srpna v Odrách. Odjezd bude z Krnova. Více informací podá hlavní vedoucí Tereza Šimčíková, Tel.: 774 055 203, e-mail: tereza.simcikova@svcmeda.cz.

Přihlášky naleznete na www.svcmeda.cz (ve složce Tábory), termín odevzdání je do 18. června.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám