Hlavní obsah

Mafie na hodonínské průmyslovce

Novinky, Jana Slováková

Big Boss, Black Mamba, Kmotr nebo Drsná Berta. Ti všichni byli k vidění na plese Střední školy průmyslové a umělecké Hodonín, který se konal 16. února v Domě Kultury, tentokrát na téma Mafie.

Foto: Jiří Uher

Čango škrtič

Článek

Ani letos na plese hodonínské průmyslovky kantoři a studenti 3. ročníků nezklamali. Téma mafie, které si letos zvolili, dalo dobrou záminku k porovnávání kantorů hodonínské průmyslovky s jejich tajemnými fotografiemi na plese školy.

U vyšetřovatelské stěny, kde se všechny nitky sbíhaly k Big Bossovi (jak jinak), stále postávaly a fotily se davy návštěvníků plesu. To se studentům tedy opravdu povedlo. Nejenže ve škole dokázali všechny kantory vyfotit na mafiánský ples školy, ale i celý nápad s vyšetřováním se náramně vydařil.

Na plese jste tedy mohli potkat Božskou Sue, Viky Čističku, Sugar ale i Divokýho Billa, Psí Dečky nebo Krutou Ave a mnoho dalších. Někteří kantoři byli vážně k nepoznání od svých mafiánských podobizen na vyšetřovací stěně. Letošní ples jen znovu potvrzuje, že kantoři průmyslovky nezkazí žádnou legraci.

Ples se už jako každoročně náramně vydařil a je dalším důkazem toho, že studentské nápady jsou snad nevyčerpatelné.

Reklama

Výběr článků

Načítám