Hlavní obsah

Listopadové dny v Muzeu papírových modelů s novou výstavou

Novinky, Martina Váňová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kulturní program v listopadu bude v Muzeu papírových modelů v Polici nad Metují opravdu bohatý. Chystáme den volného vstupu, projekci dokumentu a novou fotografickou výstavu. Na den 17. listopadu muzeum nabídne zvýhodněné vstupné všem rodinám a na děti čeká malé překvapení.

Foto: Martina Váňová
Článek

Hned první listopadové pondělí 7. listopadu jsou zájemci srdečně zváni do expozice muzea i na aktuální výstavu a to zcela zdarma. Muzeum nabízí v tento den volný vstup od 9 do 15 hodin.

Pro letošní uplakané listopadové dny Muzeum papírových modelů v Polici nad Metují připravilo výstavu Oldřicha Jenky. Vernisáž výstavy proběhne ve středu 9. listopadu od 17 hodin ve výstavní síni nad BB Kavárnou hned vedle Muzea papírových modelů. Výstava potrvá až do konce roku a můžete na ni zhlédnout fotografie krajiny regionu.

Hned následující den, čtvrtek 10. listopadu od 19 hodin uspořádáme ve spolupráci s týmem festivalu Jeden svět v Polici nad Metují projekci dokumentu s názvem Plavba a debatu s hostem. Tento dokument bude puštěn v rámci projektu Promítej i Ty. Do debaty přes skype se zapojí Petr Pijáček, jediný český dobrovolník v Calais.

Ve čtvrtek 17. listopadu jsme pro návštěvníky Muzea papírových modelů připravili zvýhodněnou rodinnou vstupenku a děti od nás dostanou dárek – vystřihovánku. V tento den máme otevřeno od 9 do 17 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám