Hlavní obsah

Lingua Show otevře možnosti zájemcům o jazykové vzdělání

Novinky, Kamila Biddle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncem týdne se na Výstavišti v Praze-Holešovicích uskuteční 3. ročník mezinárodního veletrhu jazykového vzdělávání Lingua Show. Návštěvníci budou moci získat informace o kurzech u nás i v zahraničí, stejně jako si vyzkoušet minilekce klasických i exotických jazyků.

Foto: Kamila Biddle

Zájemci budou moci požádat o kontrolu životopisu v cizím jazyce.

Článek

Je připraven zajímavý program, např. testovací centrum, demolekce i další aktivity. Odborným garantem se stala již potřetí jazyková škola Channel Crossings bude participovat na hlavním i doprovodném programu.

V testovacím centru Channel Crossings budou moci zájemci zdarma zjistit úroveň svých jazykových dovedností. Testování proběhne v šesti jazycích – angličtině, němčině, španělštině, italštině, francouzštině a češtině. „Spolu s výsledky testu získá účastník též slevu 500 korun na mezinárodní jazykovou zkoušku,“ uvedla Eva Havránková.

Kromě testování bude ve stánku Channel Crossings probíhat série demolekcí a informačních seminářů. Na návštěvníky čekají lekce angličtiny na pohovor a pro prezentace, italštiny, němčiny, ale i možnost vyzkoušet si něco neobvyklého jako např. japonštinu nebo švédštinu. V seminární místnosti budou také probíhat workshopy na téma mezinárodních jazykových zkoušek a kurzů v zahraničí. 

Dále zde bude možné nechat si zkontrolovat svůj anglicky, německy nebo francouzsky psaný životopis zkušeným profesionálem. Návštěvníci zde získají informace o nabídce jazykových kurzů pro veřejnost, individuálních kurzech na míru, překladech a tlumočení i atraktivních destinacích pro studium v zahraničí.

Třetí ročník mezinárodního jazykového a vzdělávacího veletrhu Lingua Show 2014 se uskuteční 27. a 28. března na Výstavišti v Praze-Holešovicích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám