Hlavní obsah

Lili Marlene opět zahalí Malostranskou besedu do svého šansonově rockového hávu

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 6. září se do pražské Malostranské besedy vrací kapela Lili Marlene. Parta muzikantů v čele s klávesistou Martinem Němcem a nezaměnitelnou zpěvačkou Dášou Součkovou opět rozproudí fanoušky svým futuristicko-šansonovým repertoárem. Koncert začíná od 20.30 hodin.

Foto: Lili Marlen
Článek

„Malostranská beseda se již za dlouhá léta účinkování stala pro kapelu Lili Marlene její domovskou scénou a pravidelně zde také pro své fanoušky vystupuje. Nejenže je sehraná sama kapela, která spolu hraje již 13 let, ale všichni členové dokonale znají i prostory našeho klubu a na koncertech je to znát. Koncertům nechybí energie, radost z hudby a taková příjemná „domácí“ atmosféra,” uvedl mluvčí Malostranské besedy Tomáš Kopečný.

Hudební skupina Lili Marlene je autorským projektem klávesisty a kapelníka Martina Němce, který žánrově směřuje k rockově futuristickým šansonům. Kapela vznikla v roce 2003 a je složena z vynikajících muzikantů, kterými jsou kromě Martina Němce kytarista Jan Šobr, trumpetista Miroslav Barabáš, klávesista a programátor Pavel Nedoma, bubeník Radek Doležal a baskytarista Petr Kohut. Seskupení vévodí expresivní alt zpěvačky Dáši Součkové. V roce 2014 skupina vydala album s názvem Vrány a havrani.

„Hudba Lili Marlene originálně propojuje pouliční balady začátku minulého století s elektronikou a rockem a určitě stojí za to si ji poslechnout naživo,“ dodal Kopečný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám