Hlavní obsah

Letní večery se skupinou Paradox: Tento týden na Trhovkách i v Obecnici

Novinky, Michaela Fialová Rozšafná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplé letní večery přímo vybízejí k venkovním akcím a nočnímu veselí. Řídí se tím i hudební skupina Paradox, která už tradičně vystupuje v létě v kempech, na koupalištích a venkovních prostranstvích namísto uzavřených kulturáků. Tento týden za nimi můžete vyrazit na Trhovky u Orlické přehrady a do Obecnice na Příbramsku.

Foto: Michaela Rozšafná

Skupina Paradox zahraje tento týden na Trhovkách a v Obecnici

Článek

Po sychravém, deštivém červnu a vlažném nástupu července se v posledních týdnech můžeme těšit z pravých letních teplot. Také kemp Trhovky na Orlické přehradě konečně zaznamenává zvýšený počet turistů a rekreantů.

Rocková kapela Paradox tam pořádá venkovní zábavy pravidelně, letos už sedmým rokem. Právě červencový koncert, který se konal v polovině měsíce, jako by předznamenal obrat počasí a s ním spojenou vyšší návštěvnost kempu. „Všechny koncerty na Trhovkách se nesou ve skvělé náladě, lidi nás tady ještě nezklamali a občas se nestačíme divit, kolik se jich sem vůbec vejde,“ sdělil člen kapely Jakub Procházka.

Že se zažitý rituál nezmění, věří kapela i před dalším koncertem, který na Trhovkách odehraje v pátek 9. srpna. Začátek je v 19:30. Repertoár je jako obvykle repertoár složený z českých a zahraničních hitů rockového rázu.

„Na letošních akcích představujeme divákům i několik skladeb z vlastní kuchyně,“ připomíná Procházka a slibuje, že několik vlastních písní zahraje šestičlenná skupina i v pátek na Trhovkách a v sobotu v Obecnici.

Další novinkou je potom nový člen kapely, od července totiž Paradox hraje s novým klávesákem Vlastou Svobodou. „Prošel několika příbramskými skupinami, takže je zárukou dobré kvality,“ potvrzuje Procházka. 

Také v Obecnici u Příbrami hraje Paradox v letních měsících pravidelně. „Místní koupaliště jsme si oblíbili hned po první zábavě, kterou jsme tady odehráli v roce 2011. Také místní diváci dokáží pokaždé vytvořit výborné zázemí a výtečnou atmosféru,“ říká Procházka a dodává, že tuto sobotu zahrají místním i přespolním opět od 20 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám