Hlavní obsah

Květnové aktuality v Divadle Bolka Polívky

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V měsíci květnu ožije foyer Divadla Bolka Polívky výstavou obrazů a objektů, jejichž autorem je vítěz České ceny za architekturu Radko Květ. 11. května si přijdou na své příznivci Shakespeara. V nabídce je upravená verze jeho díla Macbeth.

Foto: Jiří Smutný

Divadlo Bolka Polívky

Článek

Slavnostní vernisáž výstavy se uskuteční ve středu 9. května od 17.30 hodin a společně s autorem ji uvede doc. akad. arch. Bohumil Chalupníček, absolvent a pedagog Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze.

Ing. arch. Radko Květ absolvoval gymnázium na Slovanském náměstí v Brně a fakultu architektury na Vysokém učení technickém v Brně. V současné době provozuje architektonickou kancelář.

Nevšední zážitek pak čeká na návštěvníky představení Macbeth - Too much blood, se kterým přijíždí pražské Divadlo Na Zábradlí. Hraje se v pátek 11. května v 19.00 hodin. V černé komedii na klasické téma, kde se mísí absurdita s melancholií, se představí Miloslav König, Johana Schmidtmajerová, Leoš Noha, Ivan Lupták, Johana Matoušková, Petr Čtvrtníček a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám