Hlavní obsah

Kralupský fotbalový dorost zápas s Luštěnicemi nezvládl

Novinky, Rostislav Smolej

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nedělním utkání 11. kola I. A třídy dorostu hostil tým FK Kralupy 1901 mužstvo TJ Sokol Luštěnice. Po jednobrankovém vedení a přes všechnu snahu odešli domácí s prohrou 1:4.

Foto: Rostislav Smolej
Článek

Už ve 3. minutě sudí Dvořák poslal do šatny hráče hostí Hrynčuka za podražení zezadu v gólové příležitosti, a tak hráli hosté v deseti. Dál pokračoval tlak domácích, kteří ve 23. minutě proměnili jednu z mnoha střeleckých šancí a vedli utkání 1:0.

I přes další příležitosti navýšení skóre nepřicházelo, naopak se ve 32. minutě dostal k míči hráč hostí Jan Grus a vyrovnal na stav 1:1. Už po dalších pěti minutách dokázal Grus, že je při chuti a zvýšil vedení na 2:1 pro hosty. S tímto stavem se odcházelo do šaten.

Krátce po přestávce přišel rychlý gól do sítě domácích (Horák Vladimír). Na hráčích Kralup bylo vidět, že na druhý tým tabulky zatím nemají dostatek sil a zkušeností i vzhledem k věkovému rozdílu hráčů, který je v této kategorii pádným argumentem. V 72. minutě završil hattrickem opět Jan Grus na 4:1 ve prospěch soupeře z Luštěnic. 

Hosté se po tomto zápase dělí o první místo tabulky s TJ Sokol Klecany, Kralupy jsou na dvanáctém místě.

Sestavy:

Domácí: Javůrek Martin, Glogas Michael, Klier Denis, Tsoka Myroslav, Solár Roman, Dobiáš Denis, Psota Lukáš, Valtr Filip, Surmaj Rudolf, Pakandl Vojtěch (K), Duchek Lukáš, Jeleňák Šimon, Plas Lukáš, Dvořák Jiří, Lucano Matteo, Yakob Bohdan

Hosté: Žáček Jan, Dragnev Dragomir, Horák Vladimír, Rojka David, Flanderka Adam, Krouský Marek, Rulík Jan, Marhan Tomáš (K), Hrynčuk Stanislav, Pavlík Tomáš, Grus Jan, Fišer Ondřej, Kynych Adam, Mudroch Roman, Obrázek Filip, Aouf Alexander

ŽK: domácí - Surmaj R., Psota L., Klier D., Dobiáš D. Hosté - Žáček J., Horák V., Rulík J.

ČK: hosté - Hrynčuk S. - zmařil zjevnou brankovou příležitost soupeře podražením soupeře ze zadu v souboji o míč.

Branky domácí: Pakandl Vojtěch

Branky hosté: Grus Jan (3), Horák Vladimír

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám