Hlavní obsah

Kralupské "béčko" uzavřelo podzimní část sezóny vítězstvím

Novinky, Rostislav Smolej

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V posledním zápase podzimní části III. třídy okresního přeboru se na kralupském hřišti V Olších utkal tým z Ledčic s FK Kralupy 1901 B. Kralupští toto utkání vyhráli 4:2 a skončili podzimní část na druhém místě tabulky.

Foto: Rostislav Smolej

Martin Kolmistr a jeho střela na bránu

Článek

V neděli 22. října od 15:30 hostili kralupští FK 1901 B v posledním zápase podzimní části hosty z Ledčic. První poločas vyzněl jednoznačně pro domácí. Poprvé skóroval už v páté minutě záložník Miroslav Pexa, poté ve čtyřicáté minutě skóroval na 2:0 Denis Dobiáš. V první půli se hosté pomalu nedostali k balonu, domácí hráli disciplinovaně a s velkým přehledem o hře.

Do druhé půlky nastoupili hosté poněkud toporně a v padesáté minutě je za to potrestal o poločase střídající Petr Gabčo, který posílil útok a změnil skóre na 3:0. Tento gól probral brankáře hostí Klatovského, který začal burcovat své poněkud stagnující spoluhráče. A brzy to přineslo ovoce v podobě prvního gólu hostí, kdy pět minut po třetím gólu domácích střelil branku David Hudeček.

Hráči Sokola Ledčice potom zrychlili hru, zpřesnili kombinace a vzápětí snížili v 65. minutě gólem Michala Richtra skóre na 3:2. 

Domácí tým se ale nepoložil, zmobilizoval psychiku a opět začal soupeře tlačit za polovinu hřiště, i když ne už tak snadno, jako v prvé půli. Úsilí bylo v 70. minutě odměněno čtvrtým gólem, který vstřelil druhý střídající hráč, Michal Malík.

Do konce utkání další gól ani na jedné straně nepadl, a tak v 90. minutě hvizdem rozhodčího zápas skončil 4:2 pro FK Kralupy.

Sestavy:

Domácí: Šuda Luboš,Grich Jakub, Nikolov Cyril, Kulhavý Jáchym, Pexa Miroslav, Kolmistr Martin, Klier Denis (K), Kolmistr Adam, Kinter Richard, Dobiáš Denis, Růžička Václav, Marek Jiří, Malík Michal, Gabčo Petr, Felix Tomáš

Hosté: Klatovský Michal, Klatovský Jaroslav, Goldammer Martin, Vereš Jan (K), Sršeň Karel, Drahňák Karel, Richtr Michal, Uher Tomáš, Hudeček Aleš, Hudeček David, Hudeček Josef, Voves Aleš, Žákovič Martin, Mareš Jakub, Zelkovskyj Igor, Šarboch Miloš

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám