Hlavní obsah

Koncert Elánu v Českých Budějovicích se přesouvá z 1. září na 30. října

Novinky, Lenka Pokorná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapela Elán v rámci turné po velkých scénách v České republice zavítá i do Českých Budějovic. Českobudějovický koncert legendární slovenské hudební skupiny Elán plánovaný na poslední prázdninový víkend se z technických důvodů posouvá o dva měsíce.

Článek

Elán se v Budvar Aréně představí až 30. října, vstupenky zakoupené na původní termín 1. září zůstávají podle pořadatelů samozřejmě v platnosti.

Jak potvrdil Vašo Patejdl na nedávné tiskové konferenci v Českých Budějovicích, na koncertu by nemělo chybět nic, na co jsou fanoušci zvyklí i u světových kapel. „Bude to poctivá kvalitní show, tzv. full koncert sestavený z největších hitů a novinek z alba Anjelska daň včetně aktuálního hitu Kde si. Za celým podiem bude umístěna obrovská velkoplošná obrazovka, takže videoprojekce uvidí opravdu každý. Program trvá zhruba dvě hodiny," uvedl Patejdl.

Kapela Elán navštívila Budějovice naposledy v roce říjnu 2010, koncert si užilo přes 6 tisíc fanoušků. „Na České Budějovice si velmi dobře pamatuji. Jihočeši si umí koncerty opravdu užít, atmosféra byla nezapomenutelná. Vzpomínám si také, že část kapely málem nestihla koncert, vydali se totiž z Bratislavy přes Rakousko do Budějovic ale Moravských," zavzpomínal Vašo Patejdl.

Související témata:

Výběr článků

Načítám