Hlavní obsah

Kluziště na náměstí navštíví v sobotu zlínští hokejisté

Novinky, Kateřina Martykánová

Příchodem vánočních svátků bruslení na Náměstí Miru nekončí. Naopak, je připravený atraktivní program, ve kterém nebudou chybět ani zlínští hokejisté. Na kluzišti Obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně se bude bruslit až do 7. ledna.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Kluziště se na centrálním zlínském náměstí objevilo letos úplně poprvé a své příznivce si našlo mezi dětmi i dospělými. „Jsme rádi, že umělá ledová plocha pod širým nebem v centru města Zlíňany opravdu zaujala a že jsme s podporou města mohli lidem tuto oblíbenou zábavu dopřát,“ uvedl Jiří Kratochvíl, ředitel obchodního centra Zlaté jablko.

Pro zpestření bruslení je pro návštěvníky připraven zábavný program. V sobotu 19. prosince se na kluzišti uskuteční Vánoční bruslení s hráči PSG Zlín, a to od 13 do 15 hodin. S hokejisty bude možné nejen bruslit a vyzkoušet si nájezdy na extraligového brankáře, ale i získat jejich podpisy při autogramiádě.

Hned o den později, o zlaté adventní neděli mezi 14. a 16. hodinou, se bude kluziště hemžit anděly při Andělském bruslení s Rádiem Čas. Na programu je malování na obličej, promenáda masek i soutěž o nejlepší andělský kostým. Navíc všichni příchozí v kostýmu anděla budou mít bruslení zdarma.

Umělá ledová plocha umístěná na Náměstí Míru ve Zlíně má rozměry 12 x 18 metrů a pojme až padesát osob. Veřejnosti je k dispozici ve všední dny od 14 do 20 hodin, o víkendech od 10 do 20 hodin. Otevřeno bude i mezi vánočními svátky, kromě 25. prosince a 1. ledna. „Na Štědrý den, 24. prosince, se bruslí do 15 hodin, na Silvestra do 18 hodin,“ doplnil Jiří Kratochvíl.

Cena za bruslení je 30 korun za hodinu. Pro ty, kteří si chtějí užít tyto zimní radovánky, ale nemají vlastní brusle, je k dispozici půjčovna bruslí za poplatek. Majitelé bruslí mohou využít služeb brusiče.

Reklama

Výběr článků

Načítám