Hlavní obsah

Klára Janečková představí ve Zlatém jablku svou novou knihu

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 14. května od 16 do 18 hodin představí ve Zlíně svou, v pořadí již devátou knihu s názvem Deník Gréty Kaiserové, spisovatelka a psycholožka Klára Janečková. Akce proběhne v knihkupectví Neoluxor Books Zlaté jablko.

Foto: Neoluxor Books
Článek

Role kmotra se zhostí hejtman Zlínského kraje Stanislav Mišák a jako host se autogramiády zúčastní i zlínský hokejový brankář Libor Kašík. Návštěvníci knihkupectví budou mít po celý den na všechny knihy Kláry Janečkové s 15procentní slevou.

Nový román z nakladatelství Ikar pojednává o životě dvojčat Agáty a Gréty, které postihne tragická autohavárie. Matka sester přijde o život. Agáta zůstane tělesně postižená a to oběma dívkám změní život. Gréta se s matčinou smrtí nedokáže smířit a ze své rodné Vídně utíká do Čech za matčinou sestrou, kde, jak doufá, najde nový domov...

„Kniha je inspirována skutečností, protože příběh Gréty se z části na skutečnosti zakládá,“ uvedla Klára Janečková.  

Klára Janečková se narodila ve Valašském Meziříčí. V současné době pracuje jako školní psycholog pro děti, rodiče a pedagogy a profesionálnímu psaní se věnuje od roku 2002. O rok později se stala členkou Syndikátu novinářů ČR. Pravidelně publikuje v tisku, jak odborné články z oblasti psychologie, tak i povídky či reportáže. Vyučuje tvůrčí psaní a v rámci projektu Česko čte dětem, jezdí číst nemocným dětem do nemocnice. Na svém kontě už má 12 vydaných románů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám