Hlavní obsah

Karneval v divadle láká na hrátky s pejskem a kočičkou

Novinky, Veronika Jurčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohádce O pejskovi a kočičce bude letos patřit oblíbený dětský karneval v Městském divadle Zlín. Ti dva na něm nebudou chybět a možná se ukáže i zajíc posměváček nebo dešťovka.

Foto: Zdeněk Němec

Kočička Markéta Kalužíková a pejsek Tomáš David

Článek

Zábavné odpoledne plné her a soutěží o ceny připravuje divadlo ve spolupráci s Aktivně životem o.p.s. a koná se v neděli 16. března od 14.30 ve foyer.

Pro děti je připravena spousta zábavných úkolů, které tematicky souvisejí s půvabnou pohádkou Josefa Čapka. „Pomůžou jim naházet do hrnce suroviny na dort, kočičce nachytáme na svačinu magnetické rybičky, budeme zdobit noční košilku, aby už nebyla smutná, a mnoho dalšího,“ řekla Věra Stojarová z Aktivně životem s tím, že kdo bude chtít, může si vyzkoušet i chůzi na chůdách a jízdu na koloběžce. Kdo absolvuje všechny soutěže, toho nemine sladká odměna. Chybět nebude ani karnevalové tancování.

Pohádku O pejskovi a kočičce v režii Zoji Mikotové s Markétou Kalužíkovou a Tomášem Davidem v hlavních rolích má zlínské divadlo na repertoáru od září loňského roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám