Hlavní obsah

Jak se staví sochy z LEGO kostek, předvedou v sobotu ve Zlatém jablku

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 2. srpna proběhne ve zlínském Zlatém jablku pod vedením profesionálního stavitele společné skládání velkého LEGO medvěda. Na děti čeká během dne také řada soutěží, skládání a zajímavostí ze světa nejznámějších barevných kostiček. Až do 10. srpna je v obchodním centru LEGO expozice a herní LEGO zóna.

Foto: OZC Zlaté jablko

Děti si ve Zlatém jablku vyzkoušeli i skládání velkého hasiče

Článek

Co všechno lze postavit ze stavebnice LEGO si mohou děti a jejich rodiče prohlédnout ve Zlatém jablku ještě víc než týden. Tato sobota bude ale už poslední, kdy mohou společně s profesionálním stavitelem vyzkoušet, jak vlastně vznikají sochy, které jsou k vidění na různých místech v obchodním centru v rámci probíhajícího LEGO festivalu.

Od 10. do 18. hodiny budou mít děti příležitost zapojit se do společného skládání obří sochy medvěda. Navíc je pro ně během celého dne připravena řada soutěží o LEGO stavebnice.

Multikino Golden Apple Cinema navíc připravilo pro všechny příznivce také speciální produkci filmu LEGO PŘÍBĚH za akční cenu 40 Kč. Představení proběhnou v sobotu 2. a v neděli 3. srpna od 10.45 hodin.

Další informace na www.zlatejablko.cz a www.gacinema.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám