Hlavní obsah

Ivan Hlas představí ve Vsetíně své největší hity

Novinky, Klára Blažková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 6. listopadu vystoupí od 19.00 hodin v malém sále Domu kultury Vsetín komorní hudební seskupení Ivan Hlas Trio.

Foto: Archiv IHT

Ivan Hlas Trio

Článek

Ivan Hlas, textař, zpěvák a kytarista, spolupracuje s řadou hudebníků a interpretů naší populární hudby. Od roku 2006 hraje převážně v komorní sestavě Ivan Hlas Trio (Norbi Kovács – akustická kytara, Jaroslav „Olin“ Nejezchleba – violoncello, Ivan Hlas – akustická kytara).

V nádherných aranžmá, zdobených virtuózní hrou na akustické nástroje nejlépe vyniknou Hlasovy písně, založené na vyváženosti hudby a poezii textů. Hudebníci nejsou na naší scéně žádnými nováčky, jejich radost z přímo předané muziky je pověstná. I kořeny ovlivňující hudbu tohoto tria jdou od hospodského blues, městských balad, rock'n'rollu, až po melodické názvuky různých etnik. Je to hudba v dobrém slova smyslu lidová.

Za dobu svého působení Ivan Hlas Trio odehrálo spoustu koncertů, od klubů, tančíren až po divadelní sály a různé prestižní společenské akce. Největší ctižádostí hudebníků je, aby se lidé bavili. Vždyť také krédo kapely zní: S radostí, nasazením a živě!

Předprodej vstupenek probíhá ve vsetínském Kině Vatra.

Reklama

Výběr článků

Načítám