Hlavní obsah

I děti oslaví výročí našeho státu. Chystá se čtyřdenní party

Novinky, Bára Haušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velká narozeninová čtyřdenní party čeká Pradědovo dětské muzeum v Bludově. Muzeum oslaví stoleté výročí vzniku Československé republiky, ale také i vlastní třetí narozeniny. Oblíbený rodinný areál se tak po celé podzimní prázdniny oblékne do slavnostní výzdoby a zažije velký „večírek“.

Foto: archiv Pradědova dětského muzea

Soutěže, karneval, kadeřník, malování na obličej i dort nebudou chybět na oslavě výročí 100+3 v Pradědově dětském muzeu v Bludově.

Článek

„Během víkendu, v sobotu 27. a v neděli 28. října čeká na návštěvníky maškarní bál s dětským kadeřníkem, malováním na obličej. Kostýmy budou u nás k zapůjčení. Připravili jsme také soutěže pro děti a narozeninový dort, který ke každým narozeninám patří,“ vyjmenovala Pavla Juřinová z Pradědova dětského muzea v Bludově.

Historicko-zábavné kvízy tak provedou děti i rodiče dějinami našeho státu a zákoutími muzea. Zvládnout by je měli za pomoci rodičů i předškoláci.

Party bude pokračovat i během prázdninových dní v pondělí a v úterý. Na příchozí čeká vyrábění, tvoření a hry pro děti. Brány muzea se otevřou v 9 a otevřeno bude do 18 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám