Hlavní obsah

Hvězdou pátečního odpoledne byl ve Zlatém jablku Jakub Kohák

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Originálním moderátorským výkonem bavil návštěvníky zlínského Zlatého jablka oblíbený herec a glosátor Jakub Kohák. Provázel je jak odpoledním castingem soutěže krásy Miss Face, tak programem jarního night shoppingu.

Foto: OZC Zlaté jablko

Jakub Kohák s Nelou Prášilovou

Článek

Jakub Kohák byl v pátek 20. března ve Zlatém jablku prakticky pořád v obležení krásných žen.

Během odpoledne stál po boku odvážných dívek, které zde bojovaly za svůj sen stát se modelkou, ale také se statečně utkaly právě s mnohdy dotíravými dotazy zvídavého moderátora. Hned šestice dívek, která to zvládla nejlépe a současně okouzlila porotu, postoupila ze Zlína do semifinále.

Ještě během castingu odstartoval Jakub Kohák výhodné nákupy, které trvaly ve více než padesáti prodejnách až do 22. hodiny.

Mezitím se přítomní hosté mohli bavit při vystoupení taneční skupiny Beat Up, rappera LIPA a hlavně při skvělé módní show, které svými vtipnými komentáři opět doprovázel nekonvenční moderátor. Nezastavil se před ničím a svými odvážnými otázkami bombardoval třeba i půvabné modelky Anetu Vignerovou, Táňu Makarenko nebo loňskou vítězku Miss Face Nelu Prášilovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám