Hlavní obsah

Horní Suchá nabídne pořádnou nálož rocku a grilované dobroty k tomu

Novinky, Petra Černobilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Horní Suchá ožije v sobotu 28. června pravým rockem. V areálu TJ Depos se bude konat festival Rock na Grilu a program bude nabitý skvělou hudbou a grilovanými dobrotami. Zahraje osm kapel v čele s Alešem Brichtou a jeho Bandem.

Foto: Radio Čas Rock
Článek

„Po loňském megaúspěchu prvního ročníku festivalu Radia Čas Rock Rock na Grilu, který se konal v Opavě-Kylešovicích, jsme si řekli, že akci rozhodně zopakujeme a přidáme,” řekl s úsměvem programový ředitel Václav Řepa.

V Horní Suché se milovníci rocku mohou těšit například na Aleš Brichta Band, Traktor, Salamandru, Kapriolu, Witch Hammer a další. Nebudou chybět ani netradiční lahůdky z grilu, kterým budou vévodit italské dobroty a efektní flambované pokrmy. Rock Na Grilu vypukne v sobotu 28. června od 14 hodin v areálu TJ Depos a akcí budou provázet moderátoři Radia Čas Rock.

„Další zastávkou festivalu bude opět po roce Opava. V přírodním areálu U Chovatelů v Kylešovicích si milovníci pravé rockové muziky dají dostaveníčko o měsíc později 26. července,” dodal Řepa. 

Vstupenky do Horní Suché i Opavy jsou stále v prodeji, k dostání budou i na místě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám